06.03.2019 thumbVoluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului fac din nou apel de înscrieri la „Crosul pentru viață 2019”, ce va avea loc pe data de 16 martie 2019, eveniment sportiv organizat în scop caritabil cu rolul de a sprijini femeile abandonate sau abuzate și familiile care trec prin momente dificile.

Pentru această acțiune s-au antrenat duminică, 3 martie 2019, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, peste 40 de copii înscriși în competiție la secțiunea „Crosul Copiilor”. Coordonatorul voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, Dănuț Prună, a spus că vor fi prezenți și la următoarele evenimente. „A fost un antrenament pentru copii, au participat peste 40 de copii și au fost foarte încântați, chiar dacă au alergat o distanță mai mică. Ne vom implica activ în acest proiect, așa cum am promis. Vom fi prezenți și la următoarele evenimente, dacă vor mai fi până la startul din 16 martie, dar și atunci pe timpul evenimentului vom fi prezenți cu un grup de voluntari care vor sprijini partea organizatorică și, desigur, vom avea un punct de hidratare pe care îl vom monta și care va veni în sprijinul tuturor alergătorilor participanți”, a spus Dănuț Prună.

„Crosul pentru viață 2019” este organizat de Asociația „Studenți pentru viață”, în parteneriat cu „Pegas Triatlon Club”, cu susți­nerea activă a voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Nea­mului și a Asociației Studenților Teologi Ortodocși.

Înscrierile se pot face pe site-ul http://www.crosulpentruviata.ro/cauza/. 

Sursa: ZiarulLumina.ro